Audio učitelj angleščine, roza barve

Izdelek je žal razprodan. Nova zaloga je predvidena za cca. 30.5.2022. Če želite, da vas obvestimo o ponovni zalogi, nam to sporočite na hello@amareen.si.

 

Predšolsko zabavno igranje in učenje angleščine z audio igračo v obliki okvirčka. Z vstavljanjem različnih kartic, okvirček izgovarja besede v angleščini ter posnema tudi zvoke.

Ni potrebe po povezavi z brezžičnim internetom, varno in brez škodljivih materialov, zaščita oči brez uporabe zaslonov, lahko vzdrževanje.

Priloženo: okvirček, USB kabel, 112 različnih obojestranskih kartic s 224 različnimi besedami: 56x živali, 31x dnevne potrebe, 25x vozila, 21x hrana, 18x sadje, 17x zelenjava, 16x kostumi, 10x narava, 9x barve, 8x osebe, 8x poklici, 5x oblike.

Primerno za otroke od 1-6 let.

Baterija: 380 mAh.
Polnjenje: USB kabel.
Čas polnjenja: 2,5 h.
Barva: roza, z modrimi detajli
Velikost okvirčka: 10,7 x 9 x 2,2 cm
Velikost pakiranja: 18 x 10 x 5 cm
Garancija: 6 mesecev
Teža: 320 g

Vizuali izdelka v modri barvi so simbolični.
Navodila za uporabo v SI/HR/EN/DE.

Ni na zalogi

Plastika in karton.

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 40,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon, s katerim lahko pričarate malo kraljično.

Poglej

Izjave uporabnikov

Navdušena sem, da sem odkrila vašo spletno trgovino, kjer kupim celotno garderobo za svojo malo punčko na enem mestu. Tako uživa v vseh vaših kreacijah kompletov, zares se dobro počuti v njih in sije kot mala kraljična. Veliko ljudi pohvali njena oblačila in moj okus oblačenja ;).

Mami Monika P. od male kraljične Lare, 5 let

Vaše oblekice so popolno uporabne. Moji hčerki jih nosita vsak dan za v vrtec, zelo dobro se perejo in sušijo v sušilnem stroju, ni potrebnega likanja. Oblekice so lahke, udobne, spodnji deli oblačil pa prijetno mehki, iz kvalitetnega bombaža, in kar obožujem, lahko jih perem na visokih temperaturah brez skrbi, da odstranim vse madeže in jih ne poškodujem.

Mami Tina G. od malih kraljičen Žane, 6 let in Ave, 3 leta

Tole moram napisati, ker to pa je res waw: kakšne posebne oblekice, kaj na otroški outfit naredijo vaše pentlje, kako z enostavnimi žabicami, nogavičkami, bodiji, majicami, dovršite outfit, ki je nosljiv vse dni v letu. Hvala vam, da nam olajšate nakupe otroških punčkastih oblačil in nam prihranite čas in denar.

Mami Jana N. od male kraljične Vile, 5 let

Kako dobra ideja – otroški fotoaparat, česa podobnega drugje še nisem zasledila. Sicer mi je mala vedno posegala po mojem mobilnem telefonu, da bi tudi ona fotografirala kot mamica, sedaj pa se uri v pravem fotografiranju, navdušena je nad fotografijami, ki jih damo razviti in jih hrani v svojem prvem foto albumu.

Mami Lea B. od male kraljične Elle, 3 leta

Popoln komplet pripomočkov za udobno odvajanje od pleničk, ki paše v našo moderno kopalnico (dvojna pručka in nastavek za straniščno školjko). Pručka je pa multi-uporabna, Karlina jo nosi in uporablja po celi hiši, tudi za dostop do bombonov v kuhinji ;).

Mami Tanja Š. od male kraljične Karline, 4 leta

Ob poplavi vseh plastičnih, robustnih, nenatančnih, slabo odzivnih magnetnih tablic za risanje in pisanje, sem ob nakupu celostnih stilov pri vas preizkusila še odličen izdelek v tej kategoriji – LCD digitalno tablico za risanje in pisanje. Sedaj ne gremo nikamor več brez nje, saj je odličen pripomoček, da se Naja zamoti v avtu, da lažje počaka na kosilo v restavraciji, da mi vsak dan znova nariše nove risbice s srčki in sončki. Hvala vam za vse vaše zares premišljene in uporabne izdelke.

Mami Nataša O. od male kraljične Naje, 7 let