Otroške brezžične slušalke s spominsko kartico (roza/modre)

Otroške brezžične slušalke s spominsko kartico za zabavno preživljanje prostega časa, enostavne uporabe za najmlajše, modernega in ljubkega dizajna in kakovostnih materialov.

Ljubke otroške naglavne brezžične slušalke s spominsko kartico 4 GB, na katero lahko naložite glasbo in pravljice brez povezave, omogočajo pa tudi brezžično (bluetooth) povezavo s pametnimi napravami za predvajanje glasbe. Kakovostno predvajanje glasbe. Slušalke so izredno mehke in udobne, prilagojene za otroško glavo. Slušalke se priročno zložijo, da jih lažje pospravite ali vzamete na pot. Slušalke so okrašene s priljubljeno Pop-It stranjo v obliki ljubkih mišjih ušes.

Tehnične značilnosti: baterija 400mAh, brezžična povezava, funkcije: nastavitev glasnosti, uporaba za komunikacijo s pametnim telefonom, premor, predvajanje glasbe, FM radio postaje, čas pripravljenosti 100 h, čas predvajanja 18 h, frekvenčni odziv 20 Hz-20 KHz, občutljivost 114 dab/mW, priklop -3,5 mm audio priključek in USB priključek

Primerno za otroke +2 leti.

Dodatno z otroškimi brezžičnimi slušalkami: 4 GB sd spominska kartica, USB kabel za polnjenje/prenos, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost: 180*150*75 mm, zložene 130x120x75 mm

Teža: 285 g

Garancija: 6 mesecev

Barva

ABS, silikon

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Navdušena sem, da sem odkrila vašo spletno trgovino, kjer kupim celotno garderobo za svojo malo punčko na enem mestu. Tako uživa v vseh vaših kreacijah kompletov, zares se dobro počuti v njih in sije kot mala kraljična. Veliko ljudi pohvali njena oblačila in moj okus oblačenja ;).

Mami Monika P. od male kraljične Lare, 5 let

Vaše oblekice so popolno uporabne. Moji hčerki jih nosita vsak dan za v vrtec, zelo dobro se perejo in sušijo v sušilnem stroju, ni potrebnega likanja. Oblekice so lahke, udobne, spodnji deli oblačil pa prijetno mehki, iz kvalitetnega bombaža, in kar obožujem, lahko jih perem na visokih temperaturah brez skrbi, da odstranim vse madeže in jih ne poškodujem.

Mami Tina G. od malih kraljičen Žane, 6 let in Ave, 3 leta

Tole moram napisati, ker to pa je res waw: kakšne posebne oblekice, kaj na otroški outfit naredijo vaše pentlje, kako z enostavnimi žabicami, nogavičkami, bodiji, majicami, dovršite outfit, ki je nosljiv vse dni v letu. Hvala vam, da nam olajšate nakupe otroških punčkastih oblačil in nam prihranite čas in denar.

Mami Jana N. od male kraljične Vile, 5 let

Kako dobra ideja – otroški fotoaparat, česa podobnega drugje še nisem zasledila. Sicer mi je mala vedno posegala po mojem mobilnem telefonu, da bi tudi ona fotografirala kot mamica, sedaj pa se uri v pravem fotografiranju, navdušena je nad fotografijami, ki jih damo razviti in jih hrani v svojem prvem foto albumu.

Mami Lea B. od male kraljične Elle, 3 leta

Popoln komplet pripomočkov za udobno odvajanje od pleničk, ki paše v našo moderno kopalnico (dvojna pručka in nastavek za straniščno školjko). Pručka je pa multi-uporabna, Karlina jo nosi in uporablja po celi hiši, tudi za dostop do bombonov v kuhinji ;).

Mami Tanja Š. od male kraljične Karline, 4 leta

Ob poplavi vseh plastičnih, robustnih, nenatančnih, slabo odzivnih magnetnih tablic za risanje in pisanje, sem ob nakupu celostnih stilov pri vas preizkusila še odličen izdelek v tej kategoriji – LCD digitalno tablico za risanje in pisanje. Sedaj ne gremo nikamor več brez nje, saj je odličen pripomoček, da se Naja zamoti v avtu, da lažje počaka na kosilo v restavraciji, da mi vsak dan znova nariše nove risbice s srčki in sončki. Hvala vam za vse vaše zares premišljene in uporabne izdelke.

Mami Nataša O. od male kraljične Naje, 7 let