Otroške brezžične slušalke s spominsko kartico (roza/modre)

Otroške brezžične slušalke s spominsko kartico za zabavno preživljanje prostega časa, enostavne uporabe za najmlajše, modernega in ljubkega dizajna in kakovostnih materialov.

Ljubke otroške naglavne brezžične slušalke s spominsko kartico 4 GB, na katero lahko naložite glasbo in pravljice brez povezave, omogočajo pa tudi brezžično (bluetooth) povezavo s pametnimi napravami za predvajanje glasbe. Kakovostno predvajanje glasbe. Slušalke so izredno mehke in udobne, prilagojene za otroško glavo. Slušalke se priročno zložijo, da jih lažje pospravite ali vzamete na pot. Slušalke so okrašene s priljubljeno Pop-It stranjo v obliki ljubkih mišjih ušes.

Tehnične značilnosti: baterija 400mAh, brezžična povezava, funkcije: nastavitev glasnosti, uporaba za komunikacijo s pametnim telefonom, premor, predvajanje glasbe, čas pripravljenosti 100 h, čas predvajanja 18 h, frekvenčni odziv 20 Hz-20 KHz, občutljivost 114 dab/mW, priklop -3,5 mm audio priključek in USB priključek

Primerno za otroke +2 leti.

Dodatno z otroškimi brezžičnimi slušalkami: 4 GB sd spominska kartica, USB kabel za polnjenje/prenos, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost: 180*150*75 mm, zložene 130x120x75 mm

Teža: 285 g

Garancija: 6 mesecev

Barva

ABS, silikon

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja