Otroški voki-toki

Zabaven in atraktiven multifunkcijski otroški voki-toki, izdelan specifično glede na zmožnosti otrok. Z voki-tokijem vsak čas poznate lokacijo otroka, s čimer mu povečate občutek varnosti, kadar ni blizu vas.

Najdaljša razdalja med voki-tokijema je 3 km.

Ključne prednosti: interaktivna povezava starša z otrokom brez skušnjav mobilnih telefonov, povezava otroka z otrokom, komunikacija kljub veliki razdalji, kakovostni zvočniki, okolju prijazna proizvodnja, okolju prijazni materiali brez posebnega vonja.

Baterija: 1000 mAh
Čas polnjenja: 2-3 ure.

Dodatno z voki-tokijem: 2x USB kabel za polnjenje na računalniku, 2x vrvica za voki-toki, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN/DE.

Roza in moder, s črnimi in belimi detajli. V setu sta 2x voki-tokija (1x roza, 1x moder), po dogovoru je možno tudi naročilo seta voki-tokijev v enaki barvi (2x roza ali 2x moder). V Opombo naročila v Košarici naročila vpišite željeno barvno kombinacijo seta kot 2x roza ali 2x moder.

Velikost 140*60*35 mm, teža 78 g.
Garancija: 1 leto

Razpoložljivost
Na zalogi

23 na zalogi

Količina
50,90 
Art.: I_VT_RM

ABS

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

FCC, CE, ROHS

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja