Otroški voki-toki

Zabaven in atraktiven multifunkcijski otroški voki-toki, izdelan specifično glede na zmožnosti otrok. Z voki-tokijem vsak čas poznate lokacijo otroka, s čimer mu povečate občutek varnosti, kadar ni blizu vas.

Najdaljša razdalja med voki-tokijema je 3 km.

Ključne prednosti: interaktivna povezava starša z otrokom brez skušnjav mobilnih telefonov, povezava otroka z otrokom, komunikacija kljub veliki razdalji, kakovostni zvočniki, okolju prijazna proizvodnja, okolju prijazni materiali brez posebnega vonja.

Baterija: 1000 mAh
Čas polnjenja: 2-3 ure.

Dodatno z voki-tokijem: 2x USB kabel za polnjenje na računalniku, 2x vrvica za voki-toki, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN/DE.

Roza in moder, s črnimi in belimi detajli. V setu sta 2x voki-tokija (1x roza, 1x moder), po dogovoru je možno tudi naročilo seta voki-tokijev v enaki barvi (2x roza ali 2x moder).

Velikost 140*60*35 mm, teža 78 g.
Garancija: 1 leto

Razpoložljivost
Na zalogi

2 na zalogi

Količina
50,90 
43,27 
Art.: I_VT_RM

ABS

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

FCC, CE, ROHS

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Navdušena sem, da sem odkrila vašo spletno trgovino, kjer kupim celotno garderobo za svojo malo punčko na enem mestu. Tako uživa v vseh vaših kreacijah kompletov, zares se dobro počuti v njih in sije kot mala kraljična. Veliko ljudi pohvali njena oblačila in moj okus oblačenja ;).

Mami Monika P. od male kraljične Lare, 5 let

Vaše oblekice so popolno uporabne. Moji hčerki jih nosita vsak dan za v vrtec, zelo dobro se perejo in sušijo v sušilnem stroju, ni potrebnega likanja. Oblekice so lahke, udobne, spodnji deli oblačil pa prijetno mehki, iz kvalitetnega bombaža, in kar obožujem, lahko jih perem na visokih temperaturah brez skrbi, da odstranim vse madeže in jih ne poškodujem.

Mami Tina G. od malih kraljičen Žane, 6 let in Ave, 3 leta

Tole moram napisati, ker to pa je res waw: kakšne posebne oblekice, kaj na otroški outfit naredijo vaše pentlje, kako z enostavnimi žabicami, nogavičkami, bodiji, majicami, dovršite outfit, ki je nosljiv vse dni v letu. Hvala vam, da nam olajšate nakupe otroških punčkastih oblačil in nam prihranite čas in denar.

Mami Jana N. od male kraljične Vile, 5 let

Kako dobra ideja – otroški fotoaparat, česa podobnega drugje še nisem zasledila. Sicer mi je mala vedno posegala po mojem mobilnem telefonu, da bi tudi ona fotografirala kot mamica, sedaj pa se uri v pravem fotografiranju, navdušena je nad fotografijami, ki jih damo razviti in jih hrani v svojem prvem foto albumu.

Mami Lea B. od male kraljične Elle, 3 leta

Popoln komplet pripomočkov za udobno odvajanje od pleničk, ki paše v našo moderno kopalnico (dvojna pručka in nastavek za straniščno školjko). Pručka je pa multi-uporabna, Karlina jo nosi in uporablja po celi hiši, tudi za dostop do bombonov v kuhinji ;).

Mami Tanja Š. od male kraljične Karline, 4 leta

Ob poplavi vseh plastičnih, robustnih, nenatančnih, slabo odzivnih magnetnih tablic za risanje in pisanje, sem ob nakupu celostnih stilov pri vas preizkusila še odličen izdelek v tej kategoriji – LCD digitalno tablico za risanje in pisanje. Sedaj ne gremo nikamor več brez nje, saj je odličen pripomoček, da se Naja zamoti v avtu, da lažje počaka na kosilo v restavraciji, da mi vsak dan znova nariše nove risbice s srčki in sončki. Hvala vam za vse vaše zares premišljene in uporabne izdelke.

Mami Nataša O. od male kraljične Naje, 7 let