Audio učitelj matematike (roza/bel)

Elektronski ljubki žepni otroški zvočni pripomoček za učenje matematike med igro, užitek in navdušenje za učenje matematike, ki se v angleščini zvočno odziva na pravilno ali napačno opravljene matematične naloge. Igrača v obliki ljubkega otroškega namiznega kalkulatorja. Otroci radi posnemajo odrasle in v roke vzamejo otroški kalkulator za učenje matematike. Z otroškim kalkulatorjem otroci na zabaven način trenirajo učenje osnovne matematike (in posredno tudi angleščine). Poslovite se od dolgočasnih učnih metod in približajte otrokom učenje na način, da jih zanima, je zabavno, enostavno in jim je všeč. Veselje do učenja novih stvari in spodbujanje doseganja dosežkov od malih nog.  

Prednosti uporabe audio učitelja matematike: mentalno računanje, treniranja in razvijanje možganov, krepitev poznavanja številk in matematičnega znanja, vadba logičnih sposobnosti, urjenje računanja, več učnih modelov načrtovanega učenja matematike, učinek učenja matematike se podvoji, različni načini učenja matematike povečajo učne interese otrok, igre z enačbami si je enostavno zapomni, digitalne igre so interaktivne in zanimive, posredno učenje angleščine.

Zmožnosti uporabe audio učitelja matematike: 2 milijona vprašanj, nastavitev razpoložljivega časa za odgovore na vprašanja, poslušanje postopka izračuna, igre s številkami, samodejno preverjanje izračunov, udobni gumbi, tiho delovanje, posredno učenje angleščine.

Igre s številkami: pomnenje zaporedja številk (15 sekund za pomnenje zaporedja številk), iskanje razlik (poslušaj vprašanje in opazi različne številke), iskanje vzorca (opazuj vzorec številk in poišči naslednjega).

Zvočno branje izračuna: seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje (pametno postavljanje in potrjevanje vprašanj, spodbujanje otrokovega odgovarjanja na vprašanja, pametno popravljanje, ko je odgovor napačen, utripa pravilen odgovor).

Določanje razpoložljivega časa za odgovore na vprašanja: prosta nastavitev časa (5- ali 10- sekund ali brez časovne omejitve, težavnost postopoma narašča), tiho treniranje.

Primerno za otroke 3-9 let.

Dodatno z audio učiteljem matematike: USB kabel za polnjenje, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost: 140*70*15 mm

Teža: 90 g

Garancija: 6 mesecev

Barva

ABS, plastika

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Navdušena sem, da sem odkrila vašo spletno trgovino, kjer kupim celotno garderobo za svojo malo punčko na enem mestu. Tako uživa v vseh vaših kreacijah kompletov, zares se dobro počuti v njih in sije kot mala kraljična. Veliko ljudi pohvali njena oblačila in moj okus oblačenja ;).

Mami Monika P. od male kraljične Lare, 5 let

Vaše oblekice so popolno uporabne. Moji hčerki jih nosita vsak dan za v vrtec, zelo dobro se perejo in sušijo v sušilnem stroju, ni potrebnega likanja. Oblekice so lahke, udobne, spodnji deli oblačil pa prijetno mehki, iz kvalitetnega bombaža, in kar obožujem, lahko jih perem na visokih temperaturah brez skrbi, da odstranim vse madeže in jih ne poškodujem.

Mami Tina G. od malih kraljičen Žane, 6 let in Ave, 3 leta

Tole moram napisati, ker to pa je res waw: kakšne posebne oblekice, kaj na otroški outfit naredijo vaše pentlje, kako z enostavnimi žabicami, nogavičkami, bodiji, majicami, dovršite outfit, ki je nosljiv vse dni v letu. Hvala vam, da nam olajšate nakupe otroških punčkastih oblačil in nam prihranite čas in denar.

Mami Jana N. od male kraljične Vile, 5 let

Kako dobra ideja – otroški fotoaparat, česa podobnega drugje še nisem zasledila. Sicer mi je mala vedno posegala po mojem mobilnem telefonu, da bi tudi ona fotografirala kot mamica, sedaj pa se uri v pravem fotografiranju, navdušena je nad fotografijami, ki jih damo razviti in jih hrani v svojem prvem foto albumu.

Mami Lea B. od male kraljične Elle, 3 leta

Popoln komplet pripomočkov za udobno odvajanje od pleničk, ki paše v našo moderno kopalnico (dvojna pručka in nastavek za straniščno školjko). Pručka je pa multi-uporabna, Karlina jo nosi in uporablja po celi hiši, tudi za dostop do bombonov v kuhinji ;).

Mami Tanja Š. od male kraljične Karline, 4 leta

Ob poplavi vseh plastičnih, robustnih, nenatančnih, slabo odzivnih magnetnih tablic za risanje in pisanje, sem ob nakupu celostnih stilov pri vas preizkusila še odličen izdelek v tej kategoriji – LCD digitalno tablico za risanje in pisanje. Sedaj ne gremo nikamor več brez nje, saj je odličen pripomoček, da se Naja zamoti v avtu, da lažje počaka na kosilo v restavraciji, da mi vsak dan znova nariše nove risbice s srčki in sončki. Hvala vam za vse vaše zares premišljene in uporabne izdelke.

Mami Nataša O. od male kraljične Naje, 7 let