Audio učitelj matematike (roza/bel)

Elektronski ljubki žepni otroški zvočni pripomoček za učenje matematike med igro, užitek in navdušenje za učenje matematike, ki se v angleščini zvočno odziva na pravilno ali napačno opravljene matematične naloge. Igrača v obliki ljubkega otroškega namiznega kalkulatorja. Otroci radi posnemajo odrasle in v roke vzamejo otroški kalkulator za učenje matematike. Z otroškim kalkulatorjem otroci na zabaven način trenirajo učenje osnovne matematike (in posredno tudi angleščine). Poslovite se od dolgočasnih učnih metod in približajte otrokom učenje na način, da jih zanima, je zabavno, enostavno in jim je všeč. Veselje do učenja novih stvari in spodbujanje doseganja dosežkov od malih nog.  

Prednosti uporabe audio učitelja matematike: mentalno računanje, treniranja in razvijanje možganov, krepitev poznavanja številk in matematičnega znanja, vadba logičnih sposobnosti, urjenje računanja, več učnih modelov načrtovanega učenja matematike, učinek učenja matematike se podvoji, različni načini učenja matematike povečajo učne interese otrok, igre z enačbami si je enostavno zapomni, digitalne igre so interaktivne in zanimive, posredno učenje angleščine.

Zmožnosti uporabe audio učitelja matematike: 2 milijona vprašanj, nastavitev razpoložljivega časa za odgovore na vprašanja, poslušanje postopka izračuna, igre s številkami, samodejno preverjanje izračunov, udobni gumbi, tiho delovanje, posredno učenje angleščine.

Igre s številkami: pomnenje zaporedja številk (15 sekund za pomnenje zaporedja številk), iskanje razlik (poslušaj vprašanje in opazi različne številke), iskanje vzorca (opazuj vzorec številk in poišči naslednjega).

Zvočno branje izračuna: seštevanje, odštevanje, množenje, deljenje (pametno postavljanje in potrjevanje vprašanj, spodbujanje otrokovega odgovarjanja na vprašanja, pametno popravljanje, ko je odgovor napačen, utripa pravilen odgovor).

Določanje razpoložljivega časa za odgovore na vprašanja: prosta nastavitev časa (5- ali 10- sekund ali brez časovne omejitve, težavnost postopoma narašča), tiho treniranje.

Primerno za otroke 3-9 let.

Dodatno z audio učiteljem matematike: USB kabel za polnjenje, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost: 140*70*15 mm

Teža: 90 g

Garancija: 6 mesecev

Barva

ABS, plastika

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja