0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Naša zgodba

Strast do mode in zaveza k stilski dovršenosti in kvalitetnim materialom nas vodi v oblikovanje ličnih in priročnih kompletov oblačil in obutve za male kraljične. Pripravili pa smo tudi izbor edinstvenih igrač in pripomočkov za vse otroke.

AMAREEN. Story of a little Queen

Dobrodošli v AMAREEN, Story of a little queen, spletnemu butiku za male kraljične! 

Pri nas boste našli vsestransko uporabne, stilsko izbrane komplete oblačil in obutve lastne blagovne znamke AMAREEN ter dodatke, ki jih potrebuje vsaka mala kraljična.  

Izstopajoča moda male kraljične

Pa saj je kot iz filma? Ste ravno s snemanja TV oglasa? Naj bo vaša mala kraljična izpostavljena, naj jo opazijo, naj jo prepoznajo. Naj občudujejo njen modni stil. Naj jo pohvalijo mimoidoči, saj ji bodo s tem dvignili samozavest. Naj bo vedno popolno urejena. Naj bo mala modna ikona. Naj sije.

Celostna podoba male kraljične

Mala kraljična si zasluži najboljše. V našem spletnem butiku boste našli izbrane kose oblačil in obutve AMAREEN ter dodatkov, s katerimi bo mala kraljična v trenutku stilsko urejena od glave do pet. Celostno oblikovani kompleti oblačil so primerni tako za vsakodnevne aktivnosti, kot za bolj svečane priložnosti.

Osebni stilist za malo kraljično

Stilsko ujemajoči se izstopajoči glavni kosi oblačil, dopolnjeni z nevtralnimi, udobnimi in kakovostnimi kosi podoblačil, poudarek na detajlih, ravno prav prefinjenosti in minimalizma, vse dovršeno v stilsko oblikovani podobi male kraljične. Kot bi za njeno podobo skrbela osebna modna svetovalka.

Uporabnost oblačil v vseh sezonah

Mala kraljična bo izbrano oblekico s stilsko usklajenimi dodatki lahko nosila, dokler ji bo prav, celo leto ali dve, saj s kompletom celostnega stila poskrbimo za vsesezonsko preskrbljenost oblekice s kakovostnimi in prijetnimi osnovnimi kosi podoblačil. Z našimi kompleti in izdelki si zagotovite celotno garderobo, ki jo potrebujejo male kraljične. Za vsak dan v tednu. Od pomladi do zime.

Pripomočki za vsako kraljično

Spodbujamo igro vlog in majhne korake k odraščanju. V našem butiku boste našli priročne pripomočke, dodatke in igrače za aktivno preživljanje prostega časa, s katerimi se bo mala kraljična spremenila v »veliko« kraljično. 

Prihranek časa

Nič več stresnih situacij, iskanja in nakupovanja oblačil in dodatkov po raznih nakupovalnih centrih, iskanja in raziskovanja na spletu, nakupovanja pri različnih ponudnikih, večkratnega plačevanja stroškov pošiljanja, dolgih dobavnih rokov, porabljenih ur, slabe volje, neuspešnih nakupov itn. V našem spletnem butiku si z nekaj kliki zagotovite popoln stilsko dovršen modni komplet oblačil za vašo malo kraljično. Naročene izdelke vam dostavimo v nekaj delovnih dneh.  

Preizkušena kakovost

Vsi naši artikli so skrbno izbrani, na prvem mestu je udobnost, uporabnost, sestava materialov, trajna uporaba, vzdržljivost, kakovost. Vsi naši artikli so uporabljeni in preverjeni iz prve roke.

Prednosti kompletov

Uporabnost stila v vseh letnih časih

Skrbno izbrani kosi oblačil za popolno kraljično

Preizkušena kakovost

Le z enim klikom do več kosov oblačil

Prijavi se na elektronske novice.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 50,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.