0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Naša zgodba

Za otroke smo izbrali le najboljše in najbolj unikatne igrače in pripomočke, ki jih najdete na trgu otroške ponudbe. Za deklice pa smo oblikovali tudi lastno linijo ličnih in priročnih kompletov oblačil in obutve za vse letne čase in vsako priložnost.

AMAREEN. Story of a little Queen

Dobrodošli v AMAREEN, Story of a little Queen, spletnemu butiku za najmlajše!

Prvo poglavje: Naši začetki

Nikoli nismo prenehali verjeti v pravljice. Zato smo leta 2020 začeli pisati svojo lastno pravljico – pravljico AMAREEN. Tudi sami smo namreč stopali v precej novo vlogo starševstva in hkrati raznolike ponudbe na trgu otroških dodatkov, kjer pa smo opazili veliko priložnosti in pomanjkljivosti.

Tako smo najprej oblikovali linijo oblačil in obutve lastne blagovne znamke AMAREEN. Za deklice smo pripravili izbor lastnih kompletov stilsko že usklajenih kosov oblačil in obutve, da bi starše razbremenili časa in skrbi pri kombiniranju različnih kosov in blagovnih znamk, da se deklico brezhibno uredi od naglavnega okraska do čevljev. Pri nas se namreč že z enim klikom uredi deklico od naglavnega okraska, udobne, posebne in večno trendne oblekice, mehkih bombažnih podkosov oblačil, kot so: bodi, majica, žabice ali nogavičke, do pravljičnih čeveljcev ali čarobnih copatk na koncu. In še dodaten bonus: vsi kompleti oblačil so nosljivi vse letne čase, od pomladi do zime. Ponudbo oblačil smo kasneje dopolnili tudi z edinstvenimi poletnimi in zimskimi kosi, da je deklicam udobno in da so še bolj ljubke tudi na bazenu ali plaži, zunaj na mrazu ali zvečer, ko se odpravijo sanjat najlepše sanje. AMAREEN oblačila in obutev vedno ustvarijo pravo čarovnijo!

Drugo poglavje: Igrivo in srečno otroštvo

Ena od priložnosti, ki smo jih zaznali na trgu otroške ponudbe, je bila tudi ta, da je bil trg nasičen z dodatki, pripomočki in igračami, ki so bili že kar malo agresivno okrašeni in nasičeni z otroškimi ilustracijami in animacijami. Zato smo poiskali nevtralne in nevpadljive dodatke za vsak dom z otroci in za pomoč pri opravljanju otroške toalete v kopalnici. Ponudili smo tudi atraktivne in unikatne otroške igrače, ki jih drugje na trgu otroških dodatkov še ni bilo: otroški digitalni fotoaparat, LCD tablica za risanje in LED disko svetilka. Vsi trije izdelki so še danes naši best-sellerji, saj konkurenca na trgu zares zaostaja s kvaliteto teh izdelkov.

Tretje poglavje: Nova ljubezen

Na trgu otroških igrač za deklice in dečke smo ustvarili pravo norijo. Naše igrače so danes v uporabi že v 6.000 domovih. Zadovoljni kupci se vračajo k nakupom daril za obdarovanja drugih otrok. Našo strast, navdušenje in veselje pri delovanju spletnega butika AMAREEN občuti vsak naš kupec. Vse igrače pred prodajo skrbno izberemo, uporabljamo dlje časa in šele potem začnemo s prodajo. Stremimo k uporabi igrač, ki nadomeščajo prehitro uporabo pametnih naprav v zgodnjem otroštvu. Stremimo k izbiri le nekaj igrač, da otroci z igračami niso prenasičeni in zmedeni in da z njimi kakovostno preživljajo čas. Izbiramo le igrače, ki so zabavne, otroci pa z njihovo uporabo nevede urijo različne spretnosti, znanja, samostojnost in samozavest. Uporabniki igrač AMAREEN so zadovoljni in nasmejani otroci. Igrače iz izbora AMAREEN so vedno in povsod cool in prava senzacija, po njih radi posežejo tudi drugi otroci. Ker smo tudi sami starši, cenimo, da se npr. kava spije topla ali da je dolga pot z avtom mirna, in vam pomagamo, da podobne harmonije ustvarjate tudi sami. Celotna nakupovalna izkušnja kupca nam je zelo pomembna in vsako naročilo skrbno obdelamo, kot da je edino v dnevu, kar boste zagotovo opazili tekom komunikacije z nami. Ponašamo se z izredno hitro dostavo in vas razbremenimo s tem povezanih poti in skrbi, naročeno vsak delovni dan sproti odpremljamo, paket je pri vas najpogosteje že naslednji delovni dan. Ob morebitnih neljubih reklamacijah za vas poenostavimo reklamacijske postopke in uredimo neskladnosti izdelkov po vaših željah že v 1-2 dneh. In nenazadnje, radi delamo pozitivne spremembe na trgu ponudbe otroških dodatkov.

Četrto poglavje: V teku

Če vas zanima nadaljevanje naše pravljice AMAREEN, ostanite z nami. Prijavite se na naše e-novice, kjer za vse novosti izveste prvi, spremljajte nas v našem spletnem butiku AMAREEN in na naših družbenih omrežjih. Trudimo se, da je vsaka naša pojavnost navzven skrbno pripravljena in da vam po nepotrebnem ne krademo vašega dragocenega prostega časa. Veselimo se vsega novega in otroško cepetamo k novim izzivom in rasti pravljice AMAREEN!

Prednosti kompletov

Uporabnost stila v vseh letnih časih

Skrbno izbrani kosi oblačil za popolno kraljično

Preizkušena kakovost

Le z enim klikom do več kosov oblačil

Prijavi se na elektronske novice in pridobi 5 % popusta za nakup v 24 urah.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 70,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.