Dvojni set za uporabo straniščne školjke

Naučite otroka opravljati potrebo na stranišču samostojno. Pri nas najdete pripomočke za otroke na stranišču, ki so udobni, trpežni, nevpadljivi, enostavni in modernega dizajna. Lepo se podajo v vsako kopalnico oz. dom.

Dvojna pručka: varna in čvrsta, dvojna, prilagojena za otroke, z debelim gumijastim dnom, odporna proti zdrsom, z oprijemom na tleh. Dvojna pručka je odlična za uporabo pri učenju uporabe straniščne školjke, umivanja rok in zob ob umivalniku, pomoč v kuhinji in za uporabo za dosego višjih polic/omar. Vzdržljiva in lahka, dva udobna ročaja – lahka za prenašanje, narejena iz ojačane plastike, z nosilnostjo do 80 kg. Vsi materiali so varni, brez BPA in prijazni okolju.

Nastavek za straniščno školjko: Prilagojen za otroke, moderna in udobna oblika, prenosljiv, možnost obešanja, iz okolju prijaznega materiala, ki ščiti občutljivo kožo otroka, zaščita proti polivanju urina izven straniščne školjke, protizdrsna zaščita dna, ki preprečuje zdrs iz straniščne školjke.

Dimezije pručke: 380 x 340 x 262 (d x š x v), teža cca. 1 kg.

Dimenzije nastavka: 350 x 280 x 55 (d x š x v), teža 280 g.

 

Količina
37,80 
29,90 
Art.: S_2_USS_BS

plastika, guma

CPSIA, EN71

Brisanje z vlažno krpo, ne metati na tla.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja