Magična 3D tabla s svetlobnimi učinki (bela)

Pričarajte čarobnost v vsakdanje življenje otrok. Magična tabla s svetlobnimi 3D ilustracijami omogoča, da narisano sveti v različnih barvah in svetlobnih učinkih. Naj otroci ustvarijo čarobno svetlobo skozi najljubše ilustracije, znova in znova narišejo nove risbice, ki dodajo zabavo in okras v njihovo sobo ali širše v vaš dom. Ilustracije na magični tabli lahko ustvarjate s priloženimi 6 flumastri različnih barv, z mehko krpo napako ali celo umetnino z lahkoto izbrišete. Magična tabla otroka že v zgodnjem otroštvu spodbuja k ustvarjanju umetnin. Stojalo z osvetlitvijo bo še tako preprosto risbo naredilo živahno in čarobno. 3D učinek risb. Tabla za risanje oz. okvir za dopolnitev otroške sobe ali vašega doma.

Deluje na 3x AA baterije (niso priložene). 

Tehnične značilnosti: napetost 4,5 V, svetloba LED/RGB, delovna površina 300×200 mm, 10x različni svetlobni učinki, delovni tok 0,5 A, 

Primerno za otroke +3 leta.

Dodatno z magično 3D tablo: risalna tabla, stojalo, 6 flumastrov, 6 papirnatih skic za risanje, 1 mehka krpa za brisanje, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost risalne površine: 300*220*3 mm, stojalo 315*50*35 mm, tabla + stojalo 315*350*35 mm

Teža: 730 g

Garancija: 6 mesecev

Razpoložljivost
Na zalogi

24 na zalogi

Količina
39,90 
33,92 
Art.: I_M3DTSU_B

Plastika, akril

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 50,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Navdušena sem, da sem odkrila vašo spletno trgovino, kjer kupim celotno garderobo za svojo malo punčko na enem mestu. Tako uživa v vseh vaših kreacijah kompletov, zares se dobro počuti v njih in sije kot mala kraljična. Veliko ljudi pohvali njena oblačila in moj okus oblačenja ;).

Mami Monika P. od male kraljične Lare, 5 let

Vaše oblekice so popolno uporabne. Moji hčerki jih nosita vsak dan za v vrtec, zelo dobro se perejo in sušijo v sušilnem stroju, ni potrebnega likanja. Oblekice so lahke, udobne, spodnji deli oblačil pa prijetno mehki, iz kvalitetnega bombaža, in kar obožujem, lahko jih perem na visokih temperaturah brez skrbi, da odstranim vse madeže in jih ne poškodujem.

Mami Tina G. od malih kraljičen Žane, 6 let in Ave, 3 leta

Tole moram napisati, ker to pa je res waw: kakšne posebne oblekice, kaj na otroški outfit naredijo vaše pentlje, kako z enostavnimi žabicami, nogavičkami, bodiji, majicami, dovršite outfit, ki je nosljiv vse dni v letu. Hvala vam, da nam olajšate nakupe otroških punčkastih oblačil in nam prihranite čas in denar.

Mami Jana N. od male kraljične Vile, 5 let

Kako dobra ideja – otroški fotoaparat, česa podobnega drugje še nisem zasledila. Sicer mi je mala vedno posegala po mojem mobilnem telefonu, da bi tudi ona fotografirala kot mamica, sedaj pa se uri v pravem fotografiranju, navdušena je nad fotografijami, ki jih damo razviti in jih hrani v svojem prvem foto albumu.

Mami Lea B. od male kraljične Elle, 3 leta

Popoln komplet pripomočkov za udobno odvajanje od pleničk, ki paše v našo moderno kopalnico (dvojna pručka in nastavek za straniščno školjko). Pručka je pa multi-uporabna, Karlina jo nosi in uporablja po celi hiši, tudi za dostop do bombonov v kuhinji ;).

Mami Tanja Š. od male kraljične Karline, 4 leta

Ob poplavi vseh plastičnih, robustnih, nenatančnih, slabo odzivnih magnetnih tablic za risanje in pisanje, sem ob nakupu celostnih stilov pri vas preizkusila še odličen izdelek v tej kategoriji – LCD digitalno tablico za risanje in pisanje. Sedaj ne gremo nikamor več brez nje, saj je odličen pripomoček, da se Naja zamoti v avtu, da lažje počaka na kosilo v restavraciji, da mi vsak dan znova nariše nove risbice s srčki in sončki. Hvala vam za vse vaše zares premišljene in uporabne izdelke.

Mami Nataša O. od male kraljične Naje, 7 let