Magična 3D tabla s svetlobnimi učinki (bela)

Pričarajte čarobnost v vsakdanje življenje otrok. Magična tabla s svetlobnimi 3D ilustracijami omogoča, da narisano sveti v različnih barvah in svetlobnih učinkih. Naj otroci ustvarijo čarobno svetlobo skozi najljubše ilustracije, znova in znova narišejo nove risbice, ki dodajo zabavo in okras v njihovo sobo ali širše v vaš dom. Ilustracije na magični tabli lahko ustvarjate s priloženimi 6 flumastri različnih barv, z mehko krpo napako ali celo umetnino z lahkoto izbrišete. Magična tabla otroka že v zgodnjem otroštvu spodbuja k ustvarjanju umetnin. Stojalo z osvetlitvijo bo še tako preprosto risbo naredilo živahno in čarobno. 3D učinek risb. Tabla za risanje oz. okvir za dopolnitev otroške sobe ali vašega doma.

Deluje na 3x AA baterije (niso priložene). 

Tehnične značilnosti: napetost 4,5 V, svetloba LED/RGB, delovna površina 300×200 mm, 10x različni svetlobni učinki, delovni tok 0,5 A, 

Primerno za otroke +3 leta.

Dodatno z magično 3D tablo: risalna tabla, stojalo, 6 flumastrov, 6 papirnatih skic za risanje, 1 mehka krpa za brisanje, škatla, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Velikost risalne površine: 300*220*3 mm, stojalo 315*50*35 mm, tabla + stojalo 315*350*35 mm

Teža: 730 g

Garancija: 6 mesecev

Razpoložljivost
Na zalogi

25 na zalogi

Količina
39,90 
Art.: I_M3DTSU_B

Plastika, akril

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja