Magnetna tabla za ustvarjanje (črna)

Lahka, zabavna in poučna ustvarjalna magnetna tabla za risanje z nizanjem magnetnih kroglic in z magnetnim pisalom. Površina table je sestavljena iz mreže 19×20, kar omogoča ustvarjanje s 380 koščki magnetnih kroglic, ki jih skozi risanje nizaš v umetnino. Magnetna tabla spodbuja otrokove motorične sposobnosti in tehnike risanja, spodbuja razvoj talentov in kreativnosti. Umirjena in tiha igra, za igranje doma ali kjerkoli na poti.

Uporaba: S prstom ali robom pisala potisnete magnetne kroglice v notranjost table, da umetnino izbrišete in začnete znova. Magnetne kroglice so iz nerjavečega jekla in ne padejo ven iz notranjosti magnetne table. Z magnetnim pisalom lahko ustvarjate poljubne slike.

Pri izdelavi table so uporabljeni varni, nestrupeni materiali, brez svinca.

Primerno za otroke +2 leti.

Velikost: 177*218*12 mm, teža: 40 dag, velikost mreže 19*20 (380 magnetnih kroglic).

Dodatno: škatla izdelka, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Ganacija: 6 mesecev.

Opomba: predstavitveni materiali so simbolični.

Razpoložljivost
Na zalogi

34 na zalogi

Količina
24,90 
Art.: I_MTZU_Č

Plastika, ABS, jeklene kroglice

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

/

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja