Multifunkcijski avtomobilček za najmlajše (roza-vijoličen/zeleno-moder)

Izobraževalna in zabavna multifunkcijska igrača za najmlajše v obliki brezčasnega športnega avtomobilčka. Velikost in teža igrače je prilagojena uporabi najmlajših, funkcionalnosti multifunkcijskega avtomobilčka pa navdušijo tako mlajše, kot tudi že starejše otroke. Varen in vzdržljiv. 2-stopenjska nastavitev glasnosti. Avtomobilček ima 4 kolesa, ki omogočajo z roko vodeno vožnjo, v spojlerju avtomobilčka je vključena tudi mehka odstranljiva varna silikonska guma kot grizalo, da jo lahko operete na visokih temperaturah, na podvozju avtomobilčka pa otroci najdejo 13 večfunkcijskih tipk za prvo osvajanje znanj najmlajših. Funkcija projektorja nočnega zvezdnatega neba s časovnim zamikom izklopa.

Funkcionalnosti: koordinacija roke-vid, učenje angleščine, silikonsko grizalo, pomirjujoč spanec.

Tehnične zmogljivosti: 12 tipk, 2 načina, 13 funkcij (3x otroške pesmice, 15x klavirska glasba, 15x uspavanke za miren spanec, poimenovanje 6x družinskih članov (grandpa, grandma, grandfather, grandmother, father, mother), poimenovanje 6x vozil (car, CRH, train, plane, motorcycle, bicycle), poimenovanje 6x živali (cat, dog, bear, rabbit, tiger, sheep), poimenovanje 7x barv (red, yellow, green, blue, white, light blue, purple), 5x zvoki SMS-sporočil, 4x zvoki vremena (thunder, lighting, windy, rain), 5x zvoki uporabe/zvonjenja telefona, 2x zvoki fotografiranja, 5x otroški zvoki).

Deluje na 3x AAA baterije (niso priložene).

Primerno za otroke +18 mesecev.

Garancija: 12 mesecev.

Dodatno: škatla izdelka, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Opomba: materiali so simbolični.

Barva

ABS plastika

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja