Otroška kahlica

Naučite otroka opravljati potrebo na stranišču samostojno. Pri nas najdete pripomočke za otroke na stranišču, ki so udobni, trpežni, nevpadljivi, enostavni in modernega dizajna. Lepo se podajo v vsako kopalnico oz. dom.

Otroška kahlica ima visoko naslonjalo, zato je varna in udobna. Ukrivljeno hrbtišče se prilega otrokovemu telesu in ga dobro podpira. Kahlica ima odstranljivo posodo za urin, ki preprečuje razlitje urina in omogoča enostavno čiščenje pod tekočo vodo. Kahlica je lahka za prenašanje. Vsi materiali so varni, visoko kakovostni, vzdržljivi, stabilni, iz ojačane plastike, brez BPA in iz materialov prijaznih do okolja. Na dnu kahlice so protizdrsni trakovi, ki preprečujejo zdrs, kar zagotovi varnost za samostojno uporabo otroka.

V ponudbi najdete tudi druge pripomočke za otroke za učenje samostojnega opravljanja potrebe na stranišču enakega dizajna.

Velikost: 310 x 350 x 250 (d x š x v), sprednja višina 180 mm, odprtina za potrebo 190 x 120 x 10 mm (d x š x v)

Teža: cca. 675 g

Primerna za otroke starosti 1-5 let

Razpoložljivost
Na zalogi

78 na zalogi

Količina
18,90 
Art.: P_OK_BS

Plastika, guma.

Brisanje z vlažno krpo, ne metati na tla.

CPSIA, EN71

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja