Pop It igralna konzola (roza/bela)

Zabavna in atraktivna igra za treniranje spomina s ponavljanjem vzorcev pritiskanja Pop It gumbov. Skozi elektronsko igralno konzolo Pop It otrok trenira:
– kognitivne in motorične sposobnosti,
– spomin in možgane,
– koncentracijo in fokus,
– hitrostno reagiranje in reflekse,
– koordinacijo oči in rok,
– logično razmišljanje,
– kreativno razmišljanje,
– sposobnost reševanja težav,
in vse to preko zabave in igre.

Odlična igrača za otroke. Igra ustvarja priložnost za zabavno preživljanje prostega časa celotne družine in krepitev družinskih vezi. Spodbuja preživljanje prostega časa brez uporabe pametnih naprav in brez povezave z internetom.

Tehnične značilnosti – 4x načini igre:
– Izzivi: 200x stopenj igranja, od katerih je vsaka stopnja sestavljena iz 5x pod-stopenj: višanje težavnosti s prižiganjem števila Pop It krogcev in zmanjševanjem razpoložljivega časa.
– Spomin: 9x stopenj igranja, od katerih je vsaka stopnja sestavljena iz 5x pod-stopenj: ponavljanje pritiska osvetljenih Pop It krogcev.
– Zbiranje točk: časovno omejeno trajanje igre in pritiskanje Pop It krogcev.
– Več igralcev: izmenično igranje več igralcev in tekmovanje s pritiskanjem Pop It krogcev.
Nastavitev glasnosti.

Deluje na 3x AAA baterije (niso priložene).

Primerno za otroke +2 leti.

Dodatno: škatla izdelka, navodila za uporabo v SI/HR/EN.

Garancija: 12 mesecev.

Dimenzije: velikost: 155*76*53 mm, teža: 135,7 g.

Opomba: predstavitveni materiali so simbolični.

Barva

ABS, silikagel.

Brisanje s suho krpo, ne metati na tla.

CE

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 70,00 EUR.

Darilni bon

Nimamo čarobne palice, imamo pa magični darilni bon.

Poglej

Izjave uporabnikov

Moram vam povedat, da ste mi prav polepšali dan! Zelo hitro ste poslali paket. Ga tako skrbno in lepo zavili ter opremili z osebno, ročno napisano zahvalo. Hvala vam, super ste. Definitivno priporočam naprej. Vse dobro na vaši poti :)

Ana

Navdušene smo nad izdelki AMAREEN in jim jemljemo vedno na pot – ne glede na to ali je za par ur ali vikend :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mamica Erika in Freye

Recept kako spiti kavo v miru: Imaš AMAREEN LCD tablico s sabo – mir in zabava zagotovljena! Pa ful je lahka, tko da jaz jo imam kar skos v torbici, za vsak slučaj ;) You never know kdaj prov pride. Ful bl easy kot nosit s sabo v torbici pobarvanke, zvezke, voščenke in barvice. Se pa na hitro vse pobriše, pa lahko spet na novo narišeš risbico. Liam jo obožuje. Navdušena sm :) Ne vem kdo je bl navdušen nad tem :) Očka Luka bo po novem tole uporabljal za nogometne taktike.

Alja Perne, mamica Liama in Skya

Učiva se angleščine in pa vstavljanja kartic. Zakaj ni blo takih zadev v naših časih?!?! Najbolj amazing zadeva ever za učenje angleščine predšolskih otrok :) Audio učitelj angleščine – vrhunska igračka, nikoli ni prezgodaj ali prepozno za take zadeve! Mal se mora nafilat, k skoz uporabljaš ;) Evo se učimo angleščine, pesmic in potrpežljivosti.

Jerica Zupan, mamica Marsa Taja

Top ideja za otroško darilo, ki ga Izabela naravnost obožuje – otroški daljnogled: če je vaš otrok vsaj malo pustolovski, mu bo všeč otroški daljnogled, ki ima 10x povečavo, hkrati pa se lahko razstavi na 2 manjša teleskopa, tako da lahko raziskujejo svet s svojimi prijatelji :)

Vanesa Rola, mamica Izabele

Julija je pred leti dobila eno starejšo verzijo otroškega digitalnega fotoaparata, ampak je s časom nehal delat. Tale je recimo že ful boljša resolucija, pa zanimivo je vidt svet skozi njihove oči, ko pol gledaš fotke. Imajo še eno cenejšo različico, pa obstaja tudi v modri barvi :)

Lara Nastran, mamica Julije, Tristana in Oliverja