0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Želja po urejenosti v vsakem trenutku življenja – začetek naše zgodbe stiliranja malih kraljičen

Sem mamica dveh malih kraljičen. Sem oseba, ki ljubi estetiko. Da je vse tipi-top. Estetiko narave, estetiko doma, estetiko okolice, estetiko avtomobilov, estetiko pripomočkov, estetiko svoje podobe, estetiko oblačil, estetiko do zadnjih detajlov.

Od kar pomnim, se zanimam za modo. Sicer ji ne sledim brezglavo, z veseljem pa ustvarjam uporabne, trajnostne in udobne kombinacije zase, za moža, za ožje člane družine. Modne stile, ki so skrbno izbrani, edinstveno dopolnjeni in uporabni več let. V zadnjih nekaj letih pa posebej uživam v kombiniranju podob celostnih stilov svojih dveh hčerk Lane in Amarin. To je tako luštno opravilo. Tako malo je potrebno, da je deklica urejena. Da izgleda kot prava mala kraljična. Sem hvaležna, da mi je bilo namenjeno, da imam dve hčerki, ker se pri punčkah res da narediti ogromno, da izgledajo sanjsko.

Priznam, da pogosto veljamo za vpadljivo družinico. Sploh mali dve, da sta vedno videti kot iz škatlice. To smo občutili tako na potovanjih po svetu kot tudi med potepanjem v domačem okolju. Veliko ljudi nas sprašuje, iz kje smo, kje kupujemo tako lepa oblačila, nas pohvali in občuduje. Jaz pa vedno z malo zadrege priznam, da to res ni nič posebnega, da potrebuješ le 2 ali 3 stvari, ki naredijo celo podobo posebno, izstopajočo. In z veseljem delim nasvete. In imamo že veliko posnemovalcev. No, in kaj je moj največkrat deljen nasvet?

Poceni in enostavno se da sestaviti celoten komplet oblačil za male punčke. Z eno oblekico, ki jih male punčke naravnost obožujejo ter z osnovnimi podkosi in izstopajočo stilsko povezljivim naglavnim okraskom bo tudi vaša mala punčka prava mala kraljična in sladka kot najslajši bombonček.

Sama vedno najprej izberem oblekico, ki je:

  • udobna – za na tobogan, za v vrtec in tudi za na rojstnodnevno zabavo,
  • trpežna – dobro sešita, iz vzdržljivih materialov,
  • enostavna za vzdrževanje – pranje v pralnem stroju, sušenje v sušilnem stroju, če se le da brez potrebnega likanja,
  • enostavna za nošenje – da jo znajo malčice obleči same ali z minimalno pomočjo,
  • iz prijetnih materialov – dajem poudarek materialom, ki dihajo, v katerih se deklice ne potijo,
  • izstopajoča – da se kaj svetlika, da je roza, da je večslojna za efekt pri vrtenju ali plesu, da so na blagu odtisnjene luškane živalice,
  • običajno brez ali s kratkimi rokavi – da je nosljiva v vseh letnih časih. 

Zelo pomemben se mi zdi naglavni okrasek na traku za mini kraljične in lasnica za v lase za malo večje kraljične. Mnenja sem, da »manj pomeni več«, tako da najpogosteje skombiniram enostavne in velike pentlje, ki res dajo piko na »i« izbrani oblekici. Moji hčerki od 6. tedna po rojstvu dalje nosita razne naglavne okraske, najprej smo začeli s trakci, nato z lasnicami. Zjutraj z veseljem stojita pred predalom, kjer imamo pravo zakladnico različnih naglavnih dekoracij za male kraljične. Sami znata kombinirati in prepoznati barvo, kroj naglavnega okraska, ki je najbolj skladen na izbrano oblekico. In je to pri nas vsako jutro en tak lep punčkast dogodek.

In to je to. Punčka je popolno urejena. Se dobro počuti. Ji je udobno. Je vesela, ker jo drugi z navdušenjem opazijo. Se počuti kot prava kraljična.

Zdaj pa vam razkrijem še nekaj trikov, da bo ta ena oblekica z enim naglavnim okraskom uporabna za številne priložnosti. Da bo nakup res pameten.

Če želite oblekico poleg letne sezone in res vročih dni nositi še v hladnejših poletnih jutrih in večerih, ji dodate podmajico (bodi) s kratkimi rokavi in nogavičke z dekorativnim robom. Če želite oblekico kombinirati tudi spomladi in jeseni, dodate še hlačne nogavice ter pozimi še dolgo majico (bodi). Tako imate s šestimi kosi zagotovljeno uporabnost oblačila za vse leto. Po potrebi dodajate le še jopice, jakne, bunde, kapo oz. trak za ušesa, copate in različne sezonske čevlje.

Kaj pravite, ni enostavno? Tako malo je potrebno, da tudi vašo malo kraljično drugi občudujejo.

V našem spletnem butiku lahko najdete oblačila, ki sem jih preizkusila na svojih dveh punčkah, opravite veliko uporabnih nakupov in preberete še več uporabnih nasvetov. 

18. 11. 2020

Prijavi se na elektronske novice in pridobi 5 % popusta za nakup v 24 urah.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 70,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.