0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Ureditev naglavnega okraska male kraljične

Ni samo oblekica tista, ki naredi »vau« učinek podobe male punčke. Po mojem mnenju največji estetski vtis pusti okrasek na glavi oziroma v laseh punčke. Ker potem je to en res lep živ »paketek«, dovršen, izstopajoč, stilsko usklajen. Ob pogledu na tako urejeno punčko ne moreš ostati ravnodušen.

Predlagam, da mamice z naglavnimi pripomočki začnete čim prej po rojstvu, da se male punčke navadijo nekaj imeti na glavi. Tako potem kasneje ne bo težav niti z nošenjem klobučkov, kap, trakov, očal in podobno. Sama sem z naglavnimi okraski naših dveh punčk začela v 6. tednu po rojstvu. Takrat sem se odločila za mehke, prijetne in ne pretesne trakce, pogosto sem širino kupljenih trakov tudi sama prilagajala, da je bilo nošenje za bitjece zares udobno. In tako se je število trakcev iz tedna v teden povečevalo; izbirala sem male in velike pentlje, rožne dekoracije, živalske okrasitve, okrasitve iz risank. Danes je naš predal naglavnih pripomočkov pravi mali zaklad neštetih izbir in kombinacij.

Ko je punčka mala, ko običajno niti še nima las, lahko začnete z uporabo okrasnih trakov. Za zares majhne punčke predlagam mini mašnjice, mini pentljice, mini rožice, takrat je glavica še majhna in velike okrasitve ne izpadejo primerno. Po nekje 3 mesecih pa izgledajo lepo tudi že večje pentljice.

Velikosti trakov so v spletnem butiku že prilagojene različnim obsegom malih glavic po mesecih starosti, tako bo nošenje trakov vedno udobno. Poskrbimo pa tudi, da barva in stil okrasitve na traku popolnoma ustrezata stilski nadgraditvi osnovnega kosa oblačila.

Ko male kraljične počasi vstopajo v svet malčic, ko torej niso več dojenčice, ko jim rastejo lasje in ko lahko izmerimo prve centimetre las, pa bolj prav pridejo in so lažje in udobnejše za nošenje lasnice. S trakovi se namreč že razmrši frizura, to pa ni primerno za male kraljične, kajne? Torej, ko že lahko zagrabite en šopek las da bi na vrhu glave naredili »palmico«, je pravi čas, da prenehate kombinirati trakove, ampak pričnete s kombiniranjem špangic oz. lasnic. Da bo lasnica vedno stala na mestu, da lasnice ne bodo vsak dan izgubljene in da skrbniki ne bodo imeli neprestano delo z urejanjem in popravljanjem male frizurice, zares predlagam, da pričnete z mini čopki (uporabite malo debelejšo prozorno elastiko, tiste tanke je konec dneva težko razplesti iz tankih laskov), naredite na strani nad čelom mini čopek, ga zvijte v polžka, da lasje segajo nazaj, tako dobite fiksirano območje na glavi mini kraljične, kamor enostavno pripnete izbrano lasnico. Kraljična bo tako imela popolno frizuro cel dan.

Tudi ko mala kraljična raste in ima vedno bolj bujne in daljše lase, vedno predlagam, da za fiksiranje lasnice izberete podoben trik: ali čopek ali kitka ali polžek ali figica (kasneje predlagam, da uporabljate mini elastike v barvi las vaše kraljične), kamor vpnete lasnico s pentljo ali cvetlično dekoracijo. Tako poskrbite za celodnevno urejenost male kraljične.

Pri vsaki naši podobi male kraljične vedno najdete tudi stilsko povezano pentljo ali rožico na traku ali lasnici. Naše nakupljene trakove oziroma lasnice pa lahko uporabite tudi pri stiliranju in dopolnitvi drugih oblačil, ki jih že imate v omari vaše male kraljične.    

19. 11. 2020

Prijavi se na elektronske novice in pridobi 5 % popusta za nakup v 24 urah.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 70,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.