0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

V restavraciji pri mizi mirno in brez multimedijskih naprav

Moje vodilo pri vzgoji je omejevanje multimedijskih naprav v prvih letih življenja naših otrok. Mislim, da ponujajo manj koristi, kot prinašajo slabosti in nevarnosti. Mnenja sem, da otroci v prvih letih ne potrebujejo multimedijskih pripomočkov za svoj osnovni razvoj, inteligenco, vrline. Verjamem pa tudi, da za te stvari v življenju enkrat pride pravi čas. Toda mi se tu pogovarjamo o malih kraljičnah, torej o nekje prvih sedmih letih življenja naših deklic. 

Ne bi rada preveč pametovala. Rada bi le prikazala, da se otroci ne umirijo le ob gledanju risanke ali igranju igrice, so tudi drugi načini, da se znajo umiriti in zamotiti za kakšno dragoceno urico, kadar je to potrebno. 

Takšen primer je kosilo zunaj doma, v restavraciji. Takrat je zaželeno, zaradi drugih gostov v restavraciji, da s svojo prisotnostjo ne motimo drugih, da naši otroci mirno sedijo za mizo, da ne divjajo, da niso glasni, da skupaj mirno počakamo na pripravo hrane in da jo mirno pojemo. 

Naša družina rada zahaja v restavracije, radi se pocrkljamo z dobro hrano in skuhanim kosilom po željah in okusih vsakega od nas. Tako smo hitro začeli iskati trike, kako kosilo skupaj z dvema malima punčkama pojesti brez prevelikega stresa. 

Vedno s sabo, poleg osnovnih higienskih pripomočkov kot so pleničke, navadni in vlažilni robčki, dodatno perilo, voda, ipd. nosimo tudi LCD digitalno tablico za risanje in pisanje. Tablica je atraktivna, čvrsta, trpežna, tanka, natančna, z dodatnim pisalom, z gumbom za brisanje, priročne velikosti, da se pospravi v otroški nahrbtnik in je zares nujno potreben pripomoček oziroma igrača za vsako družino. Omogoča natančno risanje, pisanje, igranje križcev in krožcev, pisanje seznamov, barvanje. Pri nas ima vsaka od hčera svojo tablico in vedno jo z navdušenjem sprejmeta iz nahrbtnika in začneta ustvarjati, primerjati risbice, barvati in opazovati prelivanje barv na zaslonu.

S to tablico smo zmanjšali marsikateri trenutek nervoze za mizo v restavraciji, v avtu, v čakalnici pri zdravniku, ob obiskih starih staršev, na pijači s prijateljicami in podobno. 

Spodbujajmo kreativnost skozi igro, odložimo pametne telefone, se pogovarjajmo, smejmo ter bodimo zgled tako lastnim otrokom kot drugim v prostoru.

20. 11. 2020

Prijavi se na elektronske novice in pridobi 5 % popusta za nakup v 24 urah.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 70,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.