0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Pozimi tudi v živih barvah in oblekici? Seveda!

Zima prinaša veliko lepega. Spremembe narave, ko nam ob jutrih, večerih in ponoči, četudi ni snežne odeje, pričara lesketajoče se, bele, pravljične idile z zmrzaljo. Če pa nas razveseli še snežni paket, je vse še toliko lepše. Prav tako so naravnost magični sončni zahodi in barve, ki jih ustvari zahajajoče sonce, prelivajoče se med rumeno, oranžno, rdečo in roza pa vse do sive in modre. Z otroci radi rečemo, da Miklavž peče piškote za pridne otroke.

Potem nas razpoloženje vodi v praznični december, v adventne opravke, ko z otroci dnevno opravljamo naloge v skladu s strani staršev skrivno pripravljenim adventnim koledarjem, od sejanja žita v lončku, postavitve venčkov, okrasitve novoletne smrečice, druge okrasitve doma, pisanja pisem dobrim možem, peke piškotov in večernih sprehodov s svetilko, do drugih nalog, kot so pospravljanje sobe, masaža staršev s strani otrok in pomoč pri pospravljanju po kosilu. Kaj vse se spomnijo pomočniki dobrih mož in napišejo v skrivna sporočila adventnega koledarja otrokom! 😊 V tem času ne pozabimo na druge, zato se vključimo v kakšno dobrodelno akcijo in poskrbimo tudi za socialno ali zdravstveno bolj šibke, pokličemo in poklepetamo z osebami, ki jih dolgo nismo slišali, in načrtujemo kakšen poseben obisk. Poseben čar izvira iz pričakovanega obdarovanja dobrih mož in več preživetega časa z družino in z najbližjimi ter iz iskrene delitve dobrih želja v doma izdelanih voščilnicah za prihajajoče leto, ki jih pošljemo po pošti.

Ko zloglasno odbije polnoč, se čas prevesi v prve mesece novega leta, ki jih včasih začnemo s kakšno zaobljubo, sicer pa izkoristimo prosti čas za opravke doma in obuditev prostočasnih aktivnosti, za katere sicer zmanjkuje časa, ali pa preberemo kakšno knjigo in pravljico več.

To so lepše značilnosti zimskega obdobja, najde pa se kakšna tudi malo manj lepa lastnost zime. Na primer to, da je zunaj zelo mraz. In da je treba pametno razmisliti, kaj obleči najmlajše, da jim mraz ne kvari vzdušja in da še vedno izgledajo šik. Tudi za te težave ponujam preizkušene rešitve, ki se jih poslužuje veliko naših znancev in staršev.

Pri nas garderobna omara pozimi po večini ne izgleda veliko drugače kot druge letne čase. Še vedno ostanejo pisane in živahne oblekice različnih krojev. Kako so sicer male kraljične žalostne in vidno razočarane, ko jim iz omare ponudimo oblekice zemeljskih barv ali temnejša oblačila… Ne želimo si tega, kajne? Všeč mi je, da otroci barvna oblačila nosijo vse leto, saj s tem samo še bolj uspešno širijo pozitivno energijo med nas.

Pozimi kombiniram večslojno oblačenje. Moji kraljični poleg spodnjega perila oblečem dva bodija ali dve majici z dolgimi rokavi in dvoje hlačne nogavice, to nadgradim z izbrano oblekico, dodam pentljo ali rožice v lase, če je res mraz, dodam še bolero jopico z dolgimi rokavi, potem pa jo ovijem v njeno najljubšo zimsko jakno in obujem v tople škorenjce. In mala kraljična postane kraljična ledenega kraljestva. 😊 Zadovoljna, nasmejana, vesela in sproščena teka naokoli po zimski idili in »puha« tople mehurčke v mrzel zrak. 

Tako je deklica lahko še vedno, ne glede na zimske razmere, urejena od pentljice do škorenjčkov. Navdušuje in navdaja s pozitivno energijo vse okoli sebe, tako na poti v vrtec kot tudi popoldne na ogledu praznično okrašenega mesta ali na sprehodu v naravi.

Ko stopimo iz mraza na toplo, enostavno slečemo gornje sloje oblačil in deklica je pripravljena na sproščeno igro. Tako zelo enostavno, ni? Pri meni gresta praktičnost in estetika vedno z roko v roki.

Vsa omenjena oblačila, razen zimske jakne in škornjev, najdete v spletnem butiku AMAREEN. Za naslednjo zimo pa načrtujemo polno dodatnih idej glede jaken, pokrival in obutve, s katerimi bomo obogatili ponudbo našega spletnega butika AMAREEN. Ostanite z nami.

30. 11. 2020

Prijavi se na elektronske novice in pridobi 5 % popusta za nakup v 24 urah.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 70,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.