0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Osnovni kosi oblačil za otroke, ki jih lahko kombinirate povsod

Osnovni kosi oblačil so tisti, ki jih v omari potrebuje vsak otrok. Prednost takšnih oblačil je ta, da jih lahko med seboj kombiniramo čez celo leto, hkrati pa vsakemu videzu dodajo »piko na i«. Vsakdo na »prvo žogo« misli, da je deklico enostavno obleči v oblekico, zraven pa že nekako kombiniraš še obstoječe žabice in majico iz omare. Potem pa so mamice ali očki pogosto razočarani, da kombiniranje pa le ne izpade tako lepo, kot so si zamislili. Zakaj? Ker niso upoštevali preprostega trika – manj je več!

Nič hudega, večina nas gre čez to fazo. In naredimo ponesrečene kombinacije naših malih kraljičen. Dokler ne spoznaš ali pa ti nekdo pokaže, kako je v bistvu pravzaprav enostavno narediti »šik« kombinacijo z oblekico in osnovnimi kosi oblačil oziroma podkosi.

7 idej, kako podkose kombinirati v popolno celoto

Z vami danes delim preproste nasvete, kako oblekice kombinirati s podkosi. Da si boste lažje predstavljali, vam predstavljam nekaj kombinacij oblekic in podkosov iz spletnega butika AMAREEN:

Oblekica Pure

Pri beli oblekici najlepše izpade, če jo kombiniramo z belimi podkosi, torej belim bodijem s kratkimi ali dolgimi rokavi. V hladnejših dneh oblekici dodamo bele hlačne nogavice, v toplejših dneh pa bele nogavičke z volančki. Prednost oblekice Pure je tudi ta, da jo lahko kombinirate z okrasnimi hlačkami za čez pleničko in belo pentljico za v lase.

Če bi bilo bolj hladno, deklici oblečemo še vsestransko uporabno nevtralno belo bolero jopico, ki se mimogrede popolno poda k vsem oblekicam, če pa gre za zimske mesece, pa deklico ovijemo še v topel plašč ali bundo ter barvno usklajena dodatna pokrivala, kot so šal, kapa in rokavice. Za naslednjo zimo že pripravljamo komplete toplih oblačil AMAREEN, da bo vaša kraljična »šik« tudi pozimi in bo brezskrbno uživala v zimskih dogodivščinah.

Oblekica Wind  

Z oblekico lahko kombiniramo tudi podkose marelične barve, vendar bi morali biti pozorni, da sta zgornji (majica) in spodnji podkos (žabe) enakega svetlega mareličnega odtenka. Verjetno bi morali »obrniti« kar nekaj trgovin in imeti dodatne stroške z nakupovanjem, da bi našli lepo kombinacijo enakega svetlega odtenka marelične barve. Najboljša kombinacija je tista, ki je enostavna – zraven oblekice kombinirajte bele podkose, kot so bel bodi ali majica, žabice in nogavičke. Za »piko na i« pa ne pozabite na naglavni okras marelične barve (rožice ali pentlja) in udobne balerinke.

Oblekica Country

Najlepša kombinacija k oblekici Country sta bela majica ali bodi, ki se lepo prilega telesu. Tako majice sploh ne opazite, oblekica pa je zares lepo izpostavljena. K celotnemu videzu lahko dodate še velik bel naglavni okras – pentljo, ki bo celoten videz zaokrožila v lepo celoto. Če bi bil naglavni okras majhen, bi se izgubil v celotnem izgledu deklice, mi pa res priporočamo velike naglavne okraske, ki poleg oblekice naredijo največji »waw« učinek, ko pogledamo deklico.

Če ste začeli vašo malčico v toplejših mesecih navajati na WC školjko, a še vedno nosi pleničke, so odličen dodatek tudi okrasne hlačke za čez pleničko, da izpod oblekice ne »kukajo« ven pleničke. Katera kraljična pa želi kazati pleničko pod lepo oblekico?

Oblekica Sunshine  

Pri živih oblekicah z dodatnimi pisanimi grafikami bodite pri kombiniranju bolj zadržani. Najboljšo kombinacijo boste lahko ustvarili z belimi podkosi. Mi smo sicer naredili poskus tudi s črno majico in črnimi žabicami, pa tudi izpade lepo. Uporabne podkose v črni barvi načrtujemo dodati tudi v nove kombinacije v spletni trgovini AMAREEN, ki jih pripravljamo za vaše male kraljične.

Oblekica Garden

Oblekica Garden je popolna za spomladanske dni. Tako kot pri Wind oblekici, bi tudi tu lahko kombinirali podkose v svetlem odtenku oblekice, kot na primer roza. Kljub temu pa so tudi v tem primeru enostavni beli podkosi, teliranega belega bodija ali majice in bele žabice ali nogavičke najenostavnejša zmagovalna kombinacija za ureditev lepega »outfita« vaše deklice. Kot naglavni okrasek pa lahko dodate cvetje ali pentljo v močnem roza odtenku.

Oblekica Roses

Da svečana oblekica lahko čim lepše pride do izraza in ker je že oblekica posebna in dovršenega kroja, je potrebno paziti, da k njej ne kombiniramo preveč različnih vzorcev in drugih vrst cvetlic. Nič drugega ne pristoji tako lepo, kot klasična kombinacija z belimi podkosi. Nobenih dodatnih vzorcev, barv, svetlikajočih učinkov, preprosto le bela telirana majica in bele žabice ali nogavičke. Tudi tu lahko dodate na glavo deklice cvetje ali pentljo v močnem roza ali v svetlo roza odtenku.

Oblekica Levander

Menim, da so perle prelep in klasičen detajl, ki oblekico naredi še bolj elegantno in vaša malčica bo v njej čisto zares kot prava kraljična. Oblekica za posebne priložnosti je že sama po sebi izpopolnjena in ne potrebuje dodatnih poudarkov, zato jo kombiniramo s klasičnimi, finimi podkosi, kot so telirana bela majica in bele žabe ali nogavičke. Deklica je pripravljena, da zasije na posebnem dogodku.

Kako lahko zaključim?

Najbolj pametno je imeti v domači omari vaše deklice, poleg pisanih in manj pisanih oblekic, enostavne bele podkose oziroma osnovna oblačila, ki jih lahko kombinirate med seboj. Ti kosi so brezčasni in zares vedno uporabni. Bodite pozorni, da so bodiji in majice lepega teliranega kroja, da ti kosi niso preveliki, preohlapni. Lahko jih oblečete pod vsako oblekico vaše kraljične, pa bodo vedno lepo in celostno urejene.

Pri žabicah je pomembno, da so dobro zašite, močnega tkanja, mehke in tople. Enako pri nogavičkah, da so lepo in udobno oprijete in da se lepo obdržijo na nogicah, da ne zlezejo dol. Mi smo bili pri kreiranju podkosov posebej pozorni, da smo zadovoljili vse naše osebne standarde kakovosti, pozorni smo bili tudi na razmerja med bombažem in elastanom. Ključna prednost podkosov AMAREEN je tudi ta, da so udobni, dolgo uporabni in da se ne zmuckajo ob pogostem nošenju. Verjemite, da boste z našimi pokosi zadovoljni tako vi kot tudi vaša mala kraljična.

Bonus namig: Podkosi, kot so bodiji, majice in žabe, so primerni tudi za vaše male kraljeviče. 😉

Pri nas imata obe hčerki vsaka po 5 plus teh belih podkosov, da ne potrebujemo prati vsak dan in da smo za nekaj dni vnaprej založeni z osnovnimi oblačilci za pod oblekice. Komplete po 3 kose podoblačil najdete tudi v našem spletnem butiku AMAREEN, kjer jih lahko kupite po ugodnejši ceni, kot pa če bi jih kupovali posamezno. Podkose v mrzlih dneh oblečemo tudi pod trenirke in druga bolj športna oblačila, kadar deklice potrebujejo večslojno oblačenje. In kot sem tudi že poudarila v prejšnjih zapisih, bele podkose je najlažje vzdrževati. Po potrebi jih peremo na 60 in več stopinjah, lahko pa uporabimo tudi močnejše spodbujevalce odstranjevanja madežev. Mi se ne ločimo od njih!

20. 4. 2021

Prijavi se na elektronske novice in pridobi 5 % popusta za nakup v 24 urah.

#Amareen na instagramu

Hitra dostava

V 1-3 delovnih dneh.

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor si premislite glede nakupa, lahko izdelke v 14 dneh vrnete.

Varen nakup

Vaši podatki so pri nas varni.

Brezplačna dostava

Naročila nad 70,00 EUR bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.